General

Prenatale yoga: yoga voor baby

Geitenyoga is vergelijkbaar met de klassieke yogales omdat het werkt op kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Het enige verschil is dat deelnemers tegelijkertijd de top-down- en Downward-Dog-poses bereiken terwijl behendige en behendige geiten zachtjes op hun rug springen of aan hun shirts krabben. Voor degenen die misschien geen traditionele yogales kunnen geven, wil je misschien geitenyoga proberen. Als je van dieren houdt, zul je deze les geweldig vinden.

Als je baby thuiskomt, ben je klaar om te genieten van een ontspannende yogales. Er zijn veel klassen voor pasgeborenen; het is leuk om te beginnen met herstellende yoga om ze op weg te helpen. Restorative yoga werkt aan het versterken van spieren en botten door te focussen op diepe ademhaling, meditatie, beweging en lichtheid. Als je baby thuiskomt, is hij zo klein en zacht dat je voorzichtig moet zijn als je hem uit de wieg duwt of op je bed legt. Ze hebben niet veel spiercontrole, dus zachte maar ritmische bewegingen zijn nodig om ze te helpen wennen aan het dragen.

Als je denkt een goede yogales te hebben gevonden, is een prenatale yogales een goed idee. Prenatale yoga is een geweldige manier om tijdens de zwangerschap contact te maken met de natuur. Het biedt de mogelijkheid om meer bewustzijn te brengen bij uw lichaam en bij uw ongeboren baby. Hier leer je enkele oude yogatechnieken, houdingen en ontspanningsmethoden.

Er valt veel te leren over prenatale yoga. Dit is een zachte manier om uw lichaam en uw baby bewust te maken. Een goede instructeur zal je kennis laten maken met de meditatieve aspecten en je vervolgens begeleiden naar intensere en herstellende houdingen.

Een van de meest interessante en populaire momenten in yoga tijdens de zwangerschap … kijk hoe het je ademhalingspatronen verbetert! Yoga is een zachte manier om je ademhaling en bewustzijn te vergroten. Als u ademt, vertraagt uw hartslag … kijk hoe dat uw baby kan beïnvloeden. Een goede instructeur zal je kunnen laten zien hoe je bepaalde yogahoudingen kunt aanpassen om gemakkelijker te ademen. Ze laten je ook zien hoe je rekwisieten gebruikt om je flow en intensiteit te vergroten.

Als je zwanger bent en yoga iets voor jou is, zijn er veel opties beschikbaar. Je kunt workshops vinden bij lokale studio’s en yogacentra zoals Hot Yoga & Beauty Studio Westland. Je zou kunnen overwegen om een wellnessretraite bij te wonen, waar je even helemaal weg bent en weer contact met jezelf kunt maken. Wat je ook kiest, yoga tijdens de zwangerschap? kijk hoe het uw gezondheid en uw geluk kan verbeteren!

Ga voor meer informatie naar https://www.hybs.nl/