General

Met een kersttrui voor een kind maak je iedereen blij

In Nederland zijn kinderen verwend met feestdagen. Zo hebben we niet alleen Sinterklaas maar ook nog de Kerstdagen in december. Sommige gezinnen kiezen voor die ene man met witte baard en sommige voor de ander, maar waarom niet beide? Met een foute kersttrui voor je kind ben je goed op weg naar een wonderbaarlijke feestmaand.

Een foute kersttrui voor je kind?

In Nederland kan het tot verhitte discussies leiden. Moet je Sinterklaas vieren, kerst of allebei? Is kerstmis meer iets voor volwassenen of is de Kerstman met Rudolf ook leuk voor de jongsten in huis? Wist je dat de Kerstman gebaseerd is op Sinterklaas? En dat de Pieten die wij kennen bijna hetzelfde zijn als de Elfjes? Rendier Rudolf met de rode neus is Amerigo, de witte schimmel. Het postadres is veranderd van Spanje naar de Noordpool. In plaats van een boot wordt de reis met een slee afgelegd. Coca Cola heeft de moderne verschijning van de Kerstman bedacht voor een Amerikaanse reclamecampagne van pakweg een eeuw geleden. Er zijn dus veel overeenkomsten, met als voornaamste verschil dat een foute kersttrui voor je kind toch vooral voor eind december bestemd is.

Iedereen wordt vrolijk van een kersttruien voor kinderen

Als eerste zal je kind het fantastisch vinden om een mooie bedrukte kersttrui te dragen. Bij de mooiste en meest authentieke truien is het overigens geen print maar worden de motieven echt verweven in de trui. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het zorgt er ook voor dat kleuren of prints na een aantal keer wassen net zo mooi blijven. Want met kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje. Een kersttrui voor een kind zal vaker worden gedragen dan twee dagen in het jaar, wie wil er nu niet de hele winter met de Kerstman of rendieren op een trui rondlopen, rennen, spelen of zelfs slapen?

Kersttrui voor een kind als cadeau

Wil je een cadeau geven maar weet je niet precies welk speelgoed geschikt is voor een kind? Geef dan een lekker foute kersttrui kind cadeau. Kinderen lopen doorgaans niet zo warm voor kleding als verassing. Maar als het zo’n feestelijke trui met vrolijk figuur betreft dan is het een ander verhaal. Als je er echt een feestmaand van wilt maken dan kun je de twee feesten met elkaar verbinden door tijdens pakjesavond een kersttrui bij de Sinterklaas cadeautjes te leggen. Dan kunnen ze de rest van de maand naar dat andere feest toeleven en kan iedereen langer genieten van vrolijke kinderen met die schattige outfits.