xrp kopen
General

Hoe werkt XRipple?

Iets meer dan een jaar geleden was het grootste gesprek in de FX-gemeenschap de aanstaande lancering van XRP op de belangrijkste beurzen. Het was maandenlang meedogenloos gehyped door de media en makelaars, waarbij de verkoopkant van de markt vooraf werd gedefinieerd als “niemandsland” en de koopkant als “niemandsparadijs”. Nu het hier is, kunnen we deze bewering eindelijk evalueren. XRP is hier zeker om een aantal significante longs te leveren op de valutamarkt, maar … is dit de juiste aanpak voor jou?

In dit artikel bespreek ik de twee meest voorkomende redenen waarom een belegger beter gediend zou zijn door XRP te kopen in plaats van zijn dollars te verkopen.

In alle opzichten is Digital Currency over the Counter (DCC) gewoon een meer geavanceerde digitale valuta die wordt ondersteund door een robuuste onderliggende waarde. U kunt het bijvoorbeeld beschouwen als een aandelen-, warrant- of door hypotheek gedekt derivaat. De onderliggende waarde is meestal een mandje met activa die gezamenlijk de waarde vertegenwoordigen van de valuta die wordt verhandeld. Er zijn veel redenen waarom digitale valuta een goede investering kan zijn, zoals; lage liquiditeit, belastingvoordelen, snellere bevestigingstijden, minder risico, enz. Een van de grootste redenen waarom investeerders worden aangetrokken om digitale valuta te kopen, is vanwege de mogelijkheid om onmiddellijke conversie tussen de ene valuta en de andere mogelijk te maken. Dit vermogen om onmiddellijk transacties uit te voeren, heeft DCC uit Forex, Bullion en Eurozone rechtstreeks in de handen geduwd van detailhandelaren en institutionele kopers die betalingsoplossingen aan het publiek aanbieden.

Waarom voelen beleggers zich aangetrokken tot de volatiliteit van digitale valuta over de toonbank? Omdat beleggers nu directe transacties kunnen uitvoeren zonder te hoeven wachten op commerciële aanbieders van geldoverboekingen, zoals banken, om hun boeken te openen. Wanneer geld binnen een paar seconden van de ene valuta naar de andere wordt gewisseld, hoeven beleggers niet te wachten om geld te verdienen, maar kunnen ze nu onmiddellijk reageren op hun orders om het proces te versnellen. De volatiliteit van XRP’s zorgt dus voor zeer aantrekkelijke handelsproposities voor zowel institutionele handelaren als daghandelaren. Het is ook aantrekkelijk voor kleinere daghandelaren die sneller willen handelen en een groter rendement op hun investering willen behalen.

Hoewel er veel manieren zijn waarop cryptocurrencies kunnen worden uitgewisseld, hebben ze allemaal één ding gemeen: ze hebben de mogelijkheid om een hogere of lagere volatiliteit te hebben.

Dit kenmerk maakt XRP’s zo aantrekkelijk voor alledaagse handelaren en investeerders. Als u op de markt wilt handelen met uw eigen beleggingsportefeuille, dan is het erg belangrijk dat u de juiste valuta’s selecteert om in te beleggen of uw handelsplatform selecteert op basis van hun vermogen om een lagere of hogere volatiliteit te hebben.

De markt voor Digital Cash is momenteel erg actief, er zijn miljoenen mensen die gehoord hebben van de laatste ontwikkelingen in het cryptosysteem en kopen. Naarmate het systeem ouder wordt, zal ook de hoeveelheid liquiditeit die beschikbaar komt voor dagelijkse handelaren toenemen. Ook wordt het voor individuele beleggers gemakkelijker om aan de markt deel te nemen. Dit is de reden waarom u meer institutionele beleggers zult horen praten over beleggen in cryptocurrencies. Ze zien het potentieel voor grote opbrengsten en een zekere toekomst voor zichzelf en hun investeringen.

In de toekomst zullen we veel verschillende uitwisselingen zien ontstaan die de overdracht van geld van de ene valuta naar de andere zullen vergemakkelijken. Het XRipple-protocol is al aanwezig en is zeer nuttig gebleken voor financiële instellingen. Als dit protocol populairder wordt, zullen de voordelen voor individuele beleggers duidelijk worden. De rimpelfunctie is ook nuttig voor het grote publiek als het gaat om het doen van transacties en betalingen.

Vind meer info: muntjeskopen.nl