General

Een foodtruck huren – Opstartkosten versus huurkosten

Foodtruckfeesten kunnen een van de beste manieren zijn om een gelegenheid te vieren. Het plannen van deze evenementen duurt echter even voordat u daadwerkelijk aan de slag gaat. Een van de belangrijkste dingen die u moet doen, is bepalen hoeveel mensen er op uw feest komen. Er zijn enkele belangrijke overwegingen die kunnen helpen bepalen hoeveel uw gezelschap gaat kosten.

Lees verder om te bepalen hoe duur uw volgende evenement waarschijnlijk zal zijn. De prijzen voor elke foodtruckcatering zijn in principe afhankelijk van het soort voedsel dat u besluit te serveren, de minimale capaciteit en de servicekosten. Met catering voor foodtrucks zou je kunnen verwachten dat je een minimum zitplaatsvergoeding betaalt, dat is 10% van het totale bedrag dat je van plan bent in rekening te brengen voor het hele evenement. Dan moet je rekening houden met de foodtruckchauffeurs die de foodtrucks zullen bemannen. Als het aantal uitgenodigde mensen voor het evenement laag is, gaat de prijs omlaag. Maar deze minimale zitplaatsvereiste is erg belangrijk voor het geval er te veel mensen op de vrachtwagens passen.

Als het gaat om het berekenen van uw foodtruck- of commissariskosten, moet u niet alleen rekening houden met de foodtruck zelf, maar ook met de hanger, het verlichtingssysteem, de commissary containers en de tafels en stoelen. Hangers zijn verkrijgbaar tegen verschillende prijzen, afhankelijk van de kwaliteit. Een plastic hanger kost zeker minder dan metalen hangers, maar aan de andere kant zijn de metalen hangers duurzamer.

Het verlichtingssysteem is een andere belangrijke factor die de prijzen van uw foodtruck of catering bepaalt. Foodcatering-evenementen worden meestal buiten gehouden, dus de verlichting moet de ruimte zo kunnen verlichten dat gasten elkaar gemakkelijk kunnen zien. Hiervoor zijn verschillende vrachtwagens met led-verlichting uitgerust. Het is aan jou of je voor een van deze systemen wilt gaan of dat je liever kaarsen hebt. Als u wilt besparen op uw foodtruck of cateringkosten, dan moet dit uw eerste prioriteit zijn.

Naast de kosten van een foodtruck, moet u ook naar de opstartkosten kijken bij het kiezen van de menu-items die u wilt aanbieden. In de meeste gevallen voegt u verschillende items toe aan uw huidige menu om meer gasten aan te trekken. Dit betekent dat als u begint met slechts een klein bedrijf in de foodtruck, het verstandig is om uw menu-items te beperken tot de items die gemakkelijk te serveren zijn en ook populair zijn bij veel mensen.

Om een succesvolle foodtruck of cateringbedrijf te hebben, is het cruciaal om goed op de kosten te letten. Als u echter vastbesloten bent om van uw idee een winstgevend bedrijf te maken, is het raadzaam om helemaal opnieuw te beginnen in plaats van een dure startup in te huren. Met de juiste planning en ontwerp is al je harde werk binnen de kortste keren terugverdiend.

Lees meer … https://www.toettoetfood.nl/prijzen