All

De KJH-helikopter

kjh

De KJH-helikopter

Na drie jaar het spel te hebben verlaten, betrad KJH de wereld van coaching. Hij heeft verschillende teams gecoacht, zoals Tectonic, Dynamic Duo en B squad. Tijdens zijn coachingcarrière ontwikkelde hij zijn "kennis" over het spel en hoe hij het meeste uit het spel kon halen, waardoor hij succesvol kon zijn in zijn hoedanigheid als coach/manager.

KJH is in de eerste plaats een Smograiner, hoewel hij de Smograiner indien nodig af en toe als pseudo-honger gebruikt. In zijn vrije tijd houdt hij van koken, bakken en hardlopen. In zijn vrije tijd speelt hij ook graag videogames, reist hij en ontmoet hij graag nieuwe mensen kjh. Zijn grootste passie is coachen – hij zou alles opgeven voor de kans om dat te doen.

De KJH-penselenset is geïnspireerd op de personages van League of Legends. Hij kreeg het idee toen hij de namen van enkele Smograiners op de forums zag. De reden waarom hij de set heeft gemaakt is dat de namen van de steunen en Junglers ook hetzelfde zijn. Na het succes van zijn eerste release, biedt KJH nu een gratis Smograiner-pakket van 25 stuks aan, samen met een set gratis microbogen als je je aanmeldt bij zijn team genaamd The Reapers.

Link naar de website: test1235